Liberalii și-au depus candidaturile la BEJ. Își doresc să trimită la București un senator și doi deputați

HomeActualitate

Liberalii și-au depus candidaturile la BEJ. Își doresc să trimită la București un senator și doi deputați

Penultima zi a depunerilor candidaturilor la Biroul Electoral Județean i-a adus în prim plan pe cei de la PNL, care și-au depus dosarele pentru valida

UDMR și-a depus listele pentru Parlamentare de ziua Revoluției Maghiare. Vrea 3 deputați și 2 senatori
DACIAN CIOLOȘ SUSȚINE PNL și este în echipă cu PNL! Pentru Guvern și majoritate după 11 decembrie!
Explicația primarului Kereskenyi pentru panourile cu „Salvăm Satu Mare de București”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Penultima zi a depunerilor candidaturilor la Biroul Electoral Județean i-a adus în prim plan pe cei de la PNL, care și-au depus dosarele pentru validarea candidaților. Liberalii nu s-au prezentat în număr mare, fiind prezenți președintele partidului, Ioan Rus, viceprimarița Doina Feher, primii trei candidați ca notorietate și șanse și câțiva susținători.

Verificarea dosarelor a fost una formală, cea de conținut urmând să fie făcută în cursul următoarelor zile. La ieșirea de la BEJ, președintele PNL a afirmat că speră ca partidul pe care îl conduce să obțină în urma alegerilor din 11 decembrie un fotoliu de senator, în persoana lui Adrian Albu și două de deputați, respectiv Romeo Nicoară și Emilia Enătescu.

img_3844

„Am depus aceste liste de candidați cu un crez, crezul că România va fi condusă din decembrie încolo de oameni civnstiți și cu bun simț și nu de oameni cu probleme penale. De asemenea credem cu tărie într-o Românie care își respectă drapelul național și îl arată și îl afișează în culori inverse, așa cum fac cei de la PSD”, a afirmat Romeo Nicoară.

Candidatul pentru postul de senator a vorbit mai puțin și mai aplicat decât antevorbitorii săi, făcând apel la o campanie cuminte.

„Ne pregătim de o campanie electorală care va fi destul de dificilă, vrem să o facem cu onestitate, cu cinste și cu corectitudine. Vom încerca să nu atacăm pe nimeni, nu știm ce vom face dacă vom fi noi atacați, dar sperăm și îi încurajăm și pe adversarii noștri să procedeze în aceeași manieră.”, a afirmat Adrian Albu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!