Opt străzi din municipiu urmează să fie modernizate. Vezi care sunt acestea

HomeActualitate

Opt străzi din municipiu urmează să fie modernizate. Vezi care sunt acestea

Consilierii locali din municipiul Satu Mare se întrunesc în ședință ordinară mâine, 27 octombrie, având pe ordinea de zi nu mai puțin de 36 de puncte.

Primăria Santău transmite „Sărbători Fericite” locuitorilor comunei
Sătmărenii întorc ajutorul primit la inundațiile din `70 și ajută orașul Beregovo-Ucraina cu 10.000 de euro
Un consilier UDMR dă cărțile pe față. Banii de la Consiliul Județean se împart cu vrea președintele și în funcție de ce prieteni are în județ -VIDEO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consilierii locali din municipiul Satu Mare se întrunesc în ședință ordinară mâine, 27 octombrie, având pe ordinea de zi nu mai puțin de 36 de puncte. Trei dintre acestea au în vedere modernizarea unor străzi din municipiul Satu Mare.

Punctul 5 este primul care face referire la un calup de străzi, fiind vorba de un proiect de hotărâre de Consiliu Local care prevede aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru șase străzi. Este vorba de străzile: Alexandru Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada, Locomotivei și Mașiniștilor.

Alte două proiecte vizează fiecare câte o stradă. Ambele proiecte sunt în stadiul aprobării studiului defezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici, fiind vorba de străzile Ferăstrău și Merilor

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!