Domnilor, la cratiță, doamnelor, bucurați-vă! Două zile de splendoare vestimentară la Fashion Night`s Out

HomeActualitate

Domnilor, la cratiță, doamnelor, bucurați-vă! Două zile de splendoare vestimentară la Fashion Night`s Out

Această toamnă aduce sătmărenilor un nou motiv de bucurie pentru suflete și pentru priviri, la o nouă prezentare de modă. Fashion Night`s Out este sho

GALERIE FOTO – Cele mai tari poze de la Fashion`s Night Out
Sclipire și culoare la Fashion`s Night Out, vineri, la restaurantul Karisma
Satu Mare e locul unei noi premiere în lumea modei. Adriana Popescu a prezentat o colecție realizată din păr natural
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Această toamnă aduce sătmărenilor un nou motiv de bucurie pentru suflete și pentru priviri, la o nouă prezentare de modă. Fashion Night`s Out este show-ul de modă care face deja tradiție în Satu Mare de 6 ani, cu câte două ediții, una de primăvară și una de toamnă.

Prezentarea din această toamnă are loc timp de două zile, în 11 și 12 noiembrie la Restaurant Poesis. Organizatorii au decis ca această ediție să se întindă pe parcursul a două zile pentru a putea fi prezenți mai mulți creatori de modă și în același timp pentru a nu plictisi publicul, astfel încât acesta să rămână până la sfârșitul prezentărilor.

Adalin, Cosmin Muresan de la CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Inedit, La magia de la creacion by Raluca Muresan, Ramona Năprădean (Baia Mare), Spencer by Ciprian Craciun, Atelier Cris Fashion,  Cinzia Tiso (Italia), CM – creation de mode by David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L’atelier Ioana Calin, Sladana Krstic (Italia), Queensy (Cluj Napoca) respectiv o prezentare de coafuri extravagante realizate de Adriana Popescu sunt cei care vor prezenta munca și creațiilor timp de două seri. De remarcat sunt cele două creatoare de modă din Italia care vor fi prezente la eveniment dar și cea din Cluj, ducând astfel Fashion Night`s Out la un statut de eveniment de modă internațional.

„Pentru că vin sărbătorile de iarnă, vom prezenta paltoane, confecționate din stofă de lână și nu numai, culoarea care predomină fiind roșu, dar și alte culori”, a afirmat Cristina Mureșan.

„E colecția pe care am prezentat-o la New York Fashion Week și îmi face mare plăcere să o prezint și acasă, să o vadă și cei de acas. Sper să fie la fel de apreciată și aici. Sunt 13 piese în colecție dar voi prezenta doar 10 aici. Materialele sunt aceleași, cu multe pietre. Sper să vă placă”, a afirmat creatoarea de rochii de mireasă Ioana Călin

„Satu Mare e a doua casă după Baia Mare. Am ales să vin cu o colecție total diferită față de orice alt eveniment pe care l-am avut. Eu de obicei sunt mai simplistă, cu colecții mai simple, linii mai simple. Acum voi fi mai extravantă. Vor fi materiale strălucitoare, ceva ce nu mi se potrivește mie, dar am zis să încerc.”, a afirmat Ramona Năprădean.

Peste 50 de modele vor fi prezente în cele două zile pentru a îmbrăca creațiile designerilor, un număr record pentru o prezentare de modă în Satu Mare. La acestea se adaugă alte persoane implicate în buna derulare a evenimentului, respectiv colaboratorii pe partea de make-up, coafură, foto-video, sunet și decor.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!