La mulți ani, Vasile Fușle!

HomeActualitate

La mulți ani, Vasile Fușle!

Puțini mai sunt cei din lumea judo-ului, și chiar a sportului în general,care nu au auzit de Vasile Fușle, fie ei judoka, sportivi sau arbitri, pentru

De 1 mai sătmărenii nu se înghesuie pe litoralul românesc, dar aleg destinații externe. Vezi ce preferințe au!
ȘOFERUL ERA SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE | COMUNICAT OFICIAL DESPRE ACCIDENT
Tupeu și nebunie. Un bărbat fără permis a condus din Oradea până în Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Puțini mai sunt cei din lumea judo-ului, și chiar a sportului în general,care nu au auzit de Vasile Fușle, fie ei judoka, sportivi sau arbitri, pentru că în ultimii ani, Vasile Fușle a reprezentat județul Satu Mare și România cu mândrie în toate aceste trei activități. Și nu au fost multe ocaziile în care fie el, fie elevii săi s-au întors fără medalii la gât, demonstrând de fiecare dată că la Satu Mare se face sport de calitate. Iar în ceea ce ține de arbitraj, Vasile a intrat într-o linie dreaptă spre cele mai înalte recunoașteri a profesionalismului în acest domeniu, visul său cel mai mare fiind să arbitreje la Jocurile Olimpice.

Pe lângă toate acestea Vasile Fușle a fost antreprenor implicat în munca lui și prieten cu oamenii din subordine, ceea ce i-a adus respectul și recunoașterea lor, dar și o dezvoltare armonioasă în afaceri.

28 octombrie e pentru Vasile Fușle ziua în care prietenii îi amintesc că a mai acumulat o unitate de măsură în bagajul de experiențe de viață pe care le-a trăit, motiv pentru care îi urăm și noi „La Mulți Ani” și îi dorim să ne ofere multe ocazii de a scrie de bine despre performanțele lui și ale elevilor lui.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!