Tâlhărie calificată în Oaș. Un NEMERNIC a bătut un bărbat de 81 de ani și i-a furat banii și bunurile din casă

HomeActualitate

Tâlhărie calificată în Oaș. Un NEMERNIC a bătut un bărbat de 81 de ani și i-a furat banii și bunurile din casă

Poliția orașului Negrești Oaș  a fost sesizată de un bărbat de 81 de ani,  din Negrești Oaș,  despre faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei

Flerul i-a ajutat pe polițiștii locali din Medieș sa prindă doi tineri care “băgau” un joi și aveau droguri asupra lor
Un om de toată omenia! Un șofer Fany, din Satu Mare, i-a restituit unei femei din Dej actele și banii pierdute în autocar
Tâlhărie la doi pași de centrul orașului. Trei persoane au lăsat un bărbat fără o borsetă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliția orașului Negrești Oaș  a fost sesizată de un bărbat de 81 de ani,  din Negrești Oaș,  despre faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00, a fost victima unei tâlhării,  în propria sa locuință, comisă de o persoană necunoscută.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti, s-a reuşit  identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 34 ani,  din Negrești Oaș.

Din cercetări, a rezultat că acesta ar fi pătruns în locuința părții vătămate  spărgând un geam de la imobil și prin agresiuni fizice, constând în lovituri la nivelul  feței și a corpului, l-a forțat pe proprietar să indice bunurile de valoare din casă, luând la plecare suma de 200 lei și diverse bunuri casnice.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești,  cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!