Un nou accident mortal în județ. Un bătrân a fost făcut bucăți pe șosea

HomeActualitate

Un nou accident mortal în județ. Un bătrân a fost făcut bucăți pe șosea

Un nou accident mortal a avut loc în această dimineață in localitatea Corod, informeaza Inspectoratul Județean de poliție. „În  data de 04.11.2016,

Îngerașii familiei Balogh vor fi înmormântați sâmbătă. Dormiți în pace!
Un bărbat din Doba a fost accidentat în timp ce trecea strada
Ambulanța SMURD implicată într-un accident în Sălaj
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou accident mortal a avut loc în această dimineață in localitatea Corod, informeaza Inspectoratul Județean de poliție.

„În  data de 04.11.2016, la ora 06:09, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au intervenit la un eveniment  pe DJ 193,  în localitatea Corod, județul Satu Mare.

După  efectuarea  recunoașterii  la fața locului, polițiștii au stabilit  faptul că un bărbat de 41 ani, din Culciu Mic, conducând un autoturism, a accidentat un bătrân de 87 ani, din Corod, care în calitate de pieton a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Echipajul medical, sosit  la fața locului, a constat faptul că în urma impactului pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză cercetările continuă .”, se arată în comunicatul de presă.

Se pare că impactul a fost atât de puternic încât bătrânul a decedat pe loc, corpul său fiind pur și simplu făcut bucăți în urma coliziunii și a lovirii ulterioare acestuia de carosabil

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!