REVOLTATOR!!! Conditii inumane in trenul Satu Mare – Baia Mare

HomeActualitate

REVOLTATOR!!! Conditii inumane in trenul Satu Mare – Baia Mare

Sistemul de transport în comun pe căile ferate lasă de dorit din toate punctele de vedere, lucru cunoscut de toti românii care au fost nevoiti sa circ

Nu vrei să gătești de sărbători? Comandă din timp platourile de Crăciun, pentru prețuri mai bune – cea mai buna ofertă
Cozma, raport la un an de guvernare PNL și atac dur la PSD
Codrenii nu mai rezistă – un nou protest pe “Autostrada” Codrului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sistemul de transport în comun pe căile ferate lasă de dorit din toate punctele de vedere, lucru cunoscut de toti românii care au fost nevoiti sa circule cu trenul. Ruta Satu Mare-Baia Mare are însă şi ceva specific, faptul ca trenul are cea mai mica viteza din tara.

Pe lângă acest lucru, trenurile sunt dintre cele mai execrabila ca şi condiții oferite călătorilor. A patit-o pe pielea ei o satmareanca studentă la Baia Mare care a avut parte de experienta de groaza. Aceasta a venit acasă în aceasta săptămână cu un tren care se prezenta execrabil. Mizeria şi pereții distrusi au făcut-o pe aceasta sa pozeze ceea ce a văzut şi sa se revolte, numind vagonul “conserva pe sine”.

Sătmărenii s-au alăturat rapid demersului femeii de a se revolta, povestind experiente asemănătoare pe căile ferate române. Femeia a vrut sa coboare la prima stație, dar ora târzie a făcut)o sa accepte călătoria şi în aceste condiții pana la Satu Mare.

fb_img_1478647416822

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!