Doi ani de la crima care a speriat Sătmarul. Criminalul Gabrielei Dorgai nu este nici azi pedepsit

HomeActualitate

Doi ani de la crima care a speriat Sătmarul. Criminalul Gabrielei Dorgai nu este nici azi pedepsit

În urmă cu doi ani de zile, mai exact în 10 noiembrie, județul Satu Mare a fost zguduit de vestea celei mai macabre crime din istorie. O actriță a Tea

Povestea tânărului din Satu Mare care şi-a dezvoltat la Londra un business în IT: „Veneam de la muncă şi lucram în continuare ca să fiu cel mai bun”
Nuntă încheiată cu o crimă în loc de dans pe masă!
Bărbatul înjunghiat pe stradă în Micro 14 a MURIT. Autorul a fost prins
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu doi ani de zile, mai exact în 10 noiembrie, județul Satu Mare a fost zguduit de vestea celei mai macabre crime din istorie. O actriță a Teatrului de Nord a fost ucisă și apoi violată pe digul râului Someș, la doar câteva sute de metri de centrul orașului și de primărie.

locul-crimei-si-actrita-ucisa-satu-mare_1

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 9 noiembrie, când actrița a ieșit de la premiera unei piese de teatru și s-a îndreptat pe dig, spre casă. La adăpostul întunericului datorat lipsei iluminatului în acea zonă, un bărbat a tras-o pe actriță pe malul Someșului și a ucis-o, după care și-a satisfăcut poftele carnele cu trupul ei.

De doi ani de zile procurorii sătmăreni sprijiniți de structuri de la București anchetează cazul, fiind interogate sute de persoane și ridicate probe ADN de la câteva zeci, dar fără ca aceștia să reușească să prindă infractorul.

img_1060

Se pare că sătmărenii au uitat de acea crimă și le-a trecut și frica instaurată în primele două săptămâni după acest eveniment, când toată lumea s-a înarmat cu spray cu piper, pentru a se putea apăra de un posibil atac al criminalului. Anchetatorii au avut o comunicare deficitară în acest caz, fiind extrem de tăcuți, motivând că nu vor să îndepărteze criminalul de ei, afirmând în repetate rânduri că e doar o chestiune de zile să îl prindă.

Cu toate acestea criminalul este încă în libertate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!