Duminică e seara persoanelor în căutarea unei perechi, la restaurantul Promena

HomeActualitate

Duminică e seara persoanelor în căutarea unei perechi, la restaurantul Promena

Restaurantul Promena arată din nou deschidere față de sătmăreni și de nevoile lor, acceptând să fie locul unde, din 20 noiembrie, persoanele aflate în

Programul oficial al Zilei Cetății Ardud – 15 august. Se anunță distracție mare!
Medicii stomatologi și asistentele, așteptați la bal. Încununează doi ani plini de succese și recunoaștere
Jocuri pentru adulții care își petrec serile de iarnă acasă, cu prietenii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Restaurantul Promena arată din nou deschidere față de sătmăreni și de nevoile lor, acceptând să fie locul unde, din 20 noiembrie, persoanele aflate în căutarea unei perechi, se pot aduna pentru a socializa.

Restaurantul stă la dispoziția burlacilor și burlacițelor care păstrează speranța găsiriiperechii potrivite în cadrul unei seri de socializare. Întâlnirile vor fi acompaniate de muzica grupului Talentum, care cândtă în fiecare weekend la restaurant Promena, iar intrarea la aceste întâlniri va fi gratuită.

La aceste seri sunt așteptați să participe cei de vârstă medie sau vârsta a doua care sunt în căutarea sufletului pereche, dar și cei care deja l-au întâlnit. Socializarea va începe la ora 14 și va dura până la ora 24, participanții fiind încurajați să se simtă bine, să cunoască lume nouă și chiar să danseze.

Restaurantul este situat pe strada Decebal Nr.2, lângă Biblioteca Județeană și nu percepe nici un fel de bilet sau meniu obligatoriu pentru cei care vor participa, fiind la libera alegere a acestora ce consumă și cât consumă. Scopul cel mai important este ca fiecare dintre cei prezenți să se simtă bine, să se relaxeze, să socializeze și de ce nu, să își găsească sufletul pereche.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!