Primăria își trece în proprietate patru autoturisme abandonate pe străzile orașului

HomeFără categorie

Primăria își trece în proprietate patru autoturisme abandonate pe străzile orașului

Primăria municipiului Satu Mare, prin instituțiile subordonate, respectiv Poliția Locală și Administrarea Domeniului Public trec la eliberarea spațiul

Percheziții DNA la Adrian Ștef acasă și la o televiziune pe care o controlează
Deputatul Octavian Petric și-a făcut curaj și și-a dat demisia din PSD. Ce drum urmează…
Poziția PSD Satu Mare după plecarea lui Petric :” Trebuia să își dea demisia și din Parlament”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria municipiului Satu Mare, prin instituțiile subordonate, respectiv Poliția Locală și Administrarea Domeniului Public trec la eliberarea spațiului public de mașinile abandonate de proprietari. Este vorba de mașinile care nu au fost mișcate de mult timp de pe spațiul public și pentru care s-a realizat procedura specifică, respectiv lăsarea de înștiințări pe geamul mașinii cu privire la riscul la care se supune proprietarul, acela de a i se confisca mașina în cazul în care nu face dovadă că mașina nu este abandonată.

Astfel, în urma a două dispoziții ale primarului,patru mașini vor intra în posesia primăriei. Este vorba de două mașini fără număr de parcare, respectiv un Renault, verde, abandonat pe strada G.Georgescu nr. 34-36 precum și o Dacia gri, abandonată pe strada Făgărașului, în dreptul blocului F35.

De asemenea mai este vorba de încă două autoturisme, de această dată înmatriculate, respectiv un Renault gri, cu numărul SM02 MEJ, abandonat pe strada Ioan Slavici precum și autoturismul marca Ford, model Transit, culoare alb, abandonat pe strada Belșugului.

Aceste mașini vor fi valorificate conform legislației în vigoare și banii rezultați vor fi virați în conturile municipiului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!