Șofer fără permis, depistat de polițiști doar după ce a fost victima unui accident

HomeActualitate

Șofer fără permis, depistat de polițiști doar după ce a fost victima unui accident

La data de 15.11.2016,  la ora  17:45, pe DN 19, la  în afara localităţii Petreşti, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier. Din cercetăr

Una dintre persoanele implicate în accidentul dintre Doba și Decebal a murit la spital
Accident rutier în Livada din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers
Un copil de 8 ani din Odoreu a fost lovit pe trecere. Șoferul vinovat, a fugit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 15.11.2016,  la ora  17:45, pe DN 19, la  în afara localităţii Petreşti, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări a rezultat că un conducător auto de 48 ani, din localitatea Resighea, judeţul Satu Mare,  conducând autoturismul proprietate personală dinspre  Carei spre Petrești, nu s-a asigurat la  efectuarea unei manevre de întoarcere, fiind izbit de un alt autoturism care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a provocat accidentul. Niciunul din cei doi conducători auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, în schimb, cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 35 de ani din Satu Mare, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

SursA: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0