Sute de prieteni și-au luat RĂMAS BUN de la Didi Prodan. Fostul număr 3 al naționalei a urcat la CER

HomeActualitate

Sute de prieteni și-au luat RĂMAS BUN de la Didi Prodan. Fostul număr 3 al naționalei a urcat la CER

Sute de prieteni, apropiați, rude, cunoștinte și oameni care l-au îndrăgit de pe vremea când purta ghete și punea piciorul la minge, au fost prezenți

INFO AZI | 1918 | Declaraţia de independenţă a poporului român din Transilvania este citită în Parlamentul ungar de la Budapesta
Recunoașteți destinația din fotografie? E locația preferată de sătmăreni pentru concediul de vară
Doi șoferi beți au produs accidente cu victime în acest weekend la Noroieni și Sărăuad
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sute de prieteni, apropiați, rude, cunoștinte și oameni care l-au îndrăgit de pe vremea când purta ghete și punea piciorul la minge, au fost prezenți la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera pentru a-și lua un ultim rămas bun de la cel mai bun număr trei pe care l-a avut naționala de fotbal a României, fundașul Generației de Aur, Daniel Prodan. Înmormântarea a avut loc de la ora 14.

Moartea lui Didi Prodan,survenită în urma unui infarct a semănat multă tristețe în lumea fotbalului și mai ales în rândul celor care i-au fost acestuia colegi pe gazon și în vestiar, foștii jucători ai Generației de Aur, care și-au găsit cu greu cuvintele printre lacrimi pentru a vorbi în aceste zile despre Daniel Prodan. Ei au fost și cei care i-au depus sicriul la Arena Națională.

prodan11

Și mai multă tristețe au de înfruntat membrii familiei, soția și cei doi copii, care au dat dovadă de multă tărie în aceste zile, mai ales că la o zi după moartea lui Didi, fiica lui cea mare, Ștefania, a împlinit 19 ani,fiind cea mai tristă aniversare a ei.

Cimitirul a fost asaltat de lume pentru înmormântarea lui Didi Prodan, gardul acestuia fiind locul în care galeriile au agățat bannere cu mesaje pentru fostul internațional.

prodan5

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!