Unul din cei acuzați de crima de la Micula, s-a spânzurat în pușcărie

HomeActualitate

Unul din cei acuzați de crima de la Micula, s-a spânzurat în pușcărie

Cazul crimei de la Micula pare unul cu ițe încurcate și se complică și mai mult. După ce Curtea de Apel a respins sentința dată de procurorii sătmăren

Cei doi bărbați care au tâlhărit un bătrân din Carei au fost arestați preventiv
Polițistul anchetat de DNA a fost arestat pentru 30 de zile
Doi tineri din Carei au fost prinși de polițiști în timp ce dădeau o lovitură
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cazul crimei de la Micula pare unul cu ițe încurcate și se complică și mai mult. După ce Curtea de Apel a respins sentința dată de procurorii sătmăreni și a trimis dosarul la rejudecare, unul dintre cei reținuți îngreunează și mai mult situația. Toma Lajos Miklos și-a luat viața în arest, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Oradea.

Potrivit celor scrise de presa bihoreană, acesta a fost găsit spânzurat cu cearsaful în baia infirmeriei. Se pare că bărbatul nu mai suporta condițiile din penitenciar și mustrarea psihologică și a cedat, luându-și viața. Alături de el mai sunt arestate încă trei persoane, două dintre acestea încă din septembrie 2015, iar o a treia persoană a fost reținută deodată cu cel care și-a luat acum viața.

“La ora 22.20 a fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 22.30, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire la ora 23.20, s-a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului, Alina Bîrda.

Prima sentință a judecătorilor sătmăreni a fost de 21 de ani de închisoare pentru cei acuzat de crimă în cazul bătrânie de la Micula, care a fost găsită moartă și desfigurată în propria casă în 2015. El a fost plasat înainte de acest lucru în arest preventiv în luna martie a acestui an. Sinuciderea și modul și modul în care ea avut loc.

“La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, iar despre decesul persoanei custodiate, conducerea Penitenciarului Oradea a anunţat familia decedatului, judecătorul de supraveghere, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor”, a mai spus Bîrda.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!