Cadavrul scos din Someș este al unei femei. Polițiștii iau în calcul varianta unei crime

HomeActualitate

Cadavrul scos din Someș este al unei femei. Polițiștii iau în calcul varianta unei crime

Forțele de ordine sătmărene au fost solicitate în această dimineață să intervină la scoaterea din apele râulu de Uri Someș a unui cadavru, observat de

Bărbat găsit mort în propria casă aproape de Satu Mare
Cadavru scos din apele Someșului în zona centrală
Sperietură MAXIMĂ! O vânzătoare a unui magazin a găsit o clientă moartă în baie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Forțele de ordine sătmărene au fost solicitate în această dimineață să intervină la scoaterea din apele râulu de Uri Someș a unui cadavru, observat de un bărbat care se afla pe malul apei. Acesta a sunat la 112 pentru a anunța descoperirea, la fața locului intervenind forțe ale ISU și ale poliției.

„Întâmplător am venit cu un prieten, să își dea la capre să mănânce și eu am zis că o să culeg vreo două nuci și am venit aici pe malul apei. Atunci am văzut-o. Inițial am crezut că este n manechin, pe care se pun haine. În final m-am apropiat și am văzut că este o femeie. Pe urma am sunat la 112”, afirmă bărbatul care a făcut descoperirea.

Acesta a considerat că trupul femeii este un manechin, dat fiind faptul că acesta era complet dezbrăcat. Tocmai din această cauză, surse din rândul anchetatorilor afirmă, neoficial, că se ia în calcul și varianta unei crime.

„Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au adus la mal trupul neînsufleţit al unei femei de aproximativ 45 de ani.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru femeia, care conform declaraţiei medicului prezenta stare de inconştienţă şi rigiditate cadaverică.

Persoana decedată a fost predată organelor de la poliţie, care vor continua cercetările pentru a stabili cauza decesului”, se arată în comunicatul de presă al celor dela Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare

Trupul femeii a fost găsit în zona străzii 9 mai din municipiul Satu Mare.

Sursa foto: presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!