Polițiștii au predat pentru o zi ștafeta meseriei unor tineri liceeni

HomeActualitate

Polițiștii au predat pentru o zi ștafeta meseriei unor tineri liceeni

Pentru a marca Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, Poliția Română s-a alăturat ca partener Fundaţiei “Terre des Hommes“ în  campania-eveniment

Mașina burdușită cu țigări, oprită de polițiști la Turulung
Neatenție, alcool și neacordare de prioritate. Accident în Negrești Oaș
Nervii și prostia l-au costat scump pe un bărbat din Odoreu. A pierdut 1000 de euro în câteva minute de furie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru a marca Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, Poliția Română s-a alăturat ca partener Fundaţiei “Terre des Hommes“ în  campania-eveniment  Ziua Ștafetei, în cadrul căreia adulţii predau ştafeta propriilor meserii unor copii şi tineri dornici să le înveţe.

Sub umbrela campaniei naţionale, 24 de elevi ai Colegiilor Naționale “Doamna Stanca“ și “Ioan Slavici“ din Satu Mare şi-au exprimat aspiraţiile pentru viitor și au fost încurajați să se implice în luarea deciziilor care îi privesc direct, experimentând provocările meseriei de polițist.

Parcurgând experiența unei zile de polițist criminalist sau de poliție rutieră, copii au avut prilejul de a cunoaște o parte din tainele muncii de poliție, putând astfel să-și identifice vocația și să poată decide construirea viitorului propriu așa cum si-l doresc.

Atașăm alăturat fotografii realizate cu acest prilej, prin care se reflectă  interesul cu care a fost abordată campania.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!