Șoferul de TIR care a lovit mortal un bătrân, duminică, la Păulian, era beat

HomeActualitate

Șoferul de TIR care a lovit mortal un bătrân, duminică, la Păulian, era beat

Poliţiştii recomandă pietonilor să fie prudenţi atunci când se angajează în traversarea drumului, să aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa

Accident brutal între Ardud și Mădăras. Două persoane au fost urcate în SMURD și transportate la urgențe
Un șofer a spulberat un grup de pietoni din Valea Seacă. Patru persoane au fost rănite
Un șofer, în vârstă de 85 de ani, a accidentat un pieton. Ce căuta la volan la vârsta aia?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii recomandă pietonilor să fie prudenţi atunci când se angajează în traversarea drumului, să aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa în siguranţă şi să ia în calcul că, atunci când traversează prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate şi este responsabilitatea lor să se asigure.

          Duminică, 20 noiembrie,  în jurul orei 16.20,  poliţia a fost sesizată că pe  DN 19, în localitatea Păulean, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea unei persoane.

Un conducător auto de 43 de ani din Ucraina, care conducea un ansamblu de vehicule cap tractor și remorcă pe DN 19,  a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure, prin loc nepermis.

În urma impactului, pietonul în vârstă de 88 de ani, din Păulean, a fost accidentat grav  și cu toate eforturile depuse de salvatori, ca urmare a leziunilor suferite,  a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, întrucât aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

 Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!