De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul

HomeActualitate

De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul

A trecut ceva timp de când am fost la vârsta majoratului, iar acum dacă ar fi să îl fac din nou, știu cum l-aș face. În primul rând l-aș face la resta

Duminică e seara persoanelor în căutarea unei perechi, la restaurantul Promena
Jocuri pentru adulții care își petrec serile de iarnă acasă, cu prietenii
7 beneficii ale team building-ului asupra echipei tale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A trecut ceva timp de când am fost la vârsta majoratului, iar acum dacă ar fi să îl fac din nou, știu cum l-aș face. În primul rând l-aș face la restaurant, că nu mai vreau casa răvășită, invitați care vin și pleacă și tu stai la ușă să le deschizi și să îi întrebi ce servesc.

Cu siguranță aș alege un restaurant la care se poate ajunge ușor, eventual să aibă o stație de taxi în apropiere, ca toată lumea să vină fără mașină și să se simtă bine, dar totuși să fie un loc retras, să nu se uite lumea de pe stradă pe geam cum ne distrăm noi. Cred că nici ție nu ți-ar plăcea să stea cineva la geam și să vadă când tu dansezi sau când bei un pahar de wiskey, pentru prima dată legal.

Eu aș alege restaurantul Promena pentru că are tot ce îi trebuie în sensul acesta, fiind locul unde știu că un majorat poate să iasă așa cum trebuie. Este central, lângă bibliotecă, dar totuși retras, la subsol, deci nici vorbă să te trezești cu persoane nedorite la eveniment. Capacitatea lui garantează că lumea nu va fi nici înghesuită, dar nici nu o să te pierzi prin sală.

Ce mi se pare încă mișto la el e faptul că are două săli, care dacă vrei, pot fi doar una, dacă nu, pot fi două săli separate. Asta în ideea în care ești nevoit să ai la majorat și rude și prieteni de familie, mai în vârstă, dar și colegi de clasă și prieteni. Numai bine unii sunt într-o parte, alții în altă parte, fiecare se simte bine și ai siguranța că colegii tăi se vor distra în voie fără fie stânjeniți că cineva se uită la ei cât beau, iar cei mai în vârstă nu vor avea tentația să analizeze cine cu cine dansează și cu ce e îmbrăcat.

Unde mai pui că cei de la Restaurantul Promena își malează meniul în funcție de nevoile tale. Adică pentru partea de tineret pot să ofere bufet suedez în timp ce adulților le poate oferi gustarea caldă, servită la farfurie. Băuturile sunt treaba ta să ți le aduci la eveniment, dar dacă nu ai timp pentru așa ceva, ți le pot asigura tot cei de la restaurant. Și dacă îți faci griji că astfel de condiții te ard la buzunare, nu trebuie să îți faci griji, pentru că totul este extrem de accesibil și mai fii sigur că nu pleci de la Promena fără să primești o mică atenție sau un mic cadou, în dar de ziua ta.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!