Porți culisante pentru casa ta

HomeActualitate

Porți culisante pentru casa ta

Dupa cum stim cu totii paza buna trece primejdia rea. Zicala asta se aplica in orice circumstanta indiferent daca vorbim despre propria casa sau de or

OKTOBERFEST | Produse culinare bavareze, muzică şi bere multă
În județ sunt 17 focare de pestă porcină africană
BĂRBAT DE 37 DE ANI PRINS ȘI ÎNCARCERAT PE LOC | CU CE A GREȘIT ACESTA?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dupa cum stim cu totii paza buna trece primejdia rea. Zicala asta se aplica in orice circumstanta indiferent daca vorbim despre propria casa sau de oricare alt loc in care suntem nevoiti sa ne deplasam. Siguranta este un lucru foarte important. La intrarea in casa avem o usa. La intrarea in curte avem o poarta. Portile se gasesc atat la intrarea in locuinte rezidentiale cat si la intrarile institutiilor publice. De cele mai multe ori, atunci cand este vorba despre porti mici se folosesc cele care se deschid cu ajutorul unui maner. Pentru portile mari pe care trebuie sa intre o masina, sau mai multe, se folosesc porti automate. Acestea sunt numite porti culisante.

Pe site-ul nostru puteti gasi porti culisante sibiu la preturi avantajoase. Acestea sunt mult mai usor de utilizat decat oricare alte porti obisnuite. Un astfel de system automatizat pentru orice gen de poarta poate fi achizitionat pe parti sau la set, sub forma unor kituri.

Un astfel de kit pentru porti culisante poate contine: un motor culisant cu unitate si receptor, doua telecomenzi cu 2 canale, o pereche de fotocelule, o lampa de semnalizare si o antena, toate fiind produse de aceeasi firma: TAU T-ONE.

Aceste kituri sunt performante, poarta avand in o viteza de deschidere de 10,5 m/min si protectie termica integrata. Temperatura la care poate fi folosita o astfel de poarta este intre -20°C si +55°C ceea ce o face perfecta pentru temperaturile din Romania.

Acest gen de poarta culisanta are inchidere automata, soft start-stop, limitator mechanic si programarea acesteia este foarte usor de facut, ceea ce inseamna ca este usor de folosit pentru orice utilizator.

Un astfel de system este foarte util deoarece soferul nu mai este nevoit sa se dea jos din masina pentru a inchide sau a deschide poarta, acest lucru putand fi realizat prin intermediul telecomenzii. Felul in care arata o curte cu o poarta culisanta este mult mai impunator si pare mult mai sigur decat o curte cu o poarta obisnuita din lemn sau metal.

Preturile sunt avantajoase, iar kiturile pot fi comandate atat online cat pot fi ridicate si personal de la sediul firmei din Sibiu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!