Scandal la Căpleni! Un bărbat a devastat casa părinților deși avea ordin de resctricție

HomeActualitate

Scandal la Căpleni! Un bărbat a devastat casa părinților deși avea ordin de resctricție

La data de 26.11.2016, ora 09.30,  polițiștii Secției  Rurale Carei, au fost sesizați de către un vârstnic de  76 de ani din Căpleni,  despre faptul c

Când va avea loc tragerea la sorți a barajelor pentru Liga a 3-a?
Reacția primarului la subiectul eșarfei tricolore: „Nu o să dorm cu eșarfa sub pernă”
Sancțiuni în valoare totală de 2.610 lei, aplicate șoferilor pentru abateri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 26.11.2016, ora 09.30,  polițiștii Secției  Rurale Carei, au fost sesizați de către un vârstnic de  76 de ani din Căpleni,  despre faptul că fiul său, de 49 de ani, a pătruns seara trecută în curtea casei părintești și a provoacat scandal.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști ai secției  rurale și specialist criminalist, care au stabilit că, în seara zilei de 25.11.2016, în jurul orei 22.30, fiul bătânului  a provocat scandal la casa părinților și a spart ușile de la bucătărie și de la o cameră.

Constatându-se că bărbatul a încălcat ordinul de protecție  emis împotriva lui de către Judecătoria Carei, împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Satu Mare.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești, urmând ca cel în cauză să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!