Ioana Bran: „Le cer oamenilor să aibă încredere în generația noastră că putem face o Românie mai prosperă”

HomeActualitate

Ioana Bran: „Le cer oamenilor să aibă încredere în generația noastră că putem face o Românie mai prosperă”

Partidul Social Democrat resimte cele trei săptămâni de campanie care au trecut deja, dar în aceeași măsură, candidații PSD Satu Mare afirmă că le va

Vrem ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, rapid, fără obstacole!
USR -PLUS la Satu Mare, peste partidele cu vedete în „echipă” – Analiză pe rezultatul voturilor
Andreea Paul dă un pas înapoi. A refuzat primul loc pe listele pentru Senat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Social Democrat resimte cele trei săptămâni de campanie care au trecut deja, dar în aceeași măsură, candidații PSD Satu Mare afirmă că le va părea rău după această perioadă în care au avut ocazia să cunoască mai bine județul, oamenii și frumusețea locurilor.

Înainte cu câteva zile de sfârșitul campaniei, candidații cotați cu șanse reale de a ocupa un mandat de parlamentar au ieșit în fața opiniei publice pentru a transmite unul dintre ultimele mesaje, înainte de ziua votului. Prima care a luat cuvântul a fost candidata de pe poziția 1 de la Camera Deputaților, Ioana Bran.

Aceasta a afirmat că cele trei săptămâni de campanie, deși grele, au fost o experiență frumoasă, în care a avut ocazia să bată la fiecare poartă din fiecare localitate din județ. Printre altele, aceasta le-a cerut oamenilor să aibă încredere în generația, că aceasta poate să facă din nou România prosperă, locul unde tinerii să își dorească să se specializeze și să activeze, în detrimentul locurilor de muncă în construcții sau alte domenii, în străinătate. Ioana Bran a prezentat și câteva din măsurile imediate care se vor lua pentru ca toate acestea să nu fie doar promisiuni, respectiv creșterea cuantumului bursei de studiu, stabilirea unui salariu minim de încadrare de 2500 lei precum și posibilitatea accesării de către start-upuri a unei sume de 200.000 lei.

Octavian Petric a făcut o scurtă trecere în revistă a mandatului pe care îl încheie, motivând de ce e nevoie ca PSD să preia din nou guvernarea. Acesta a vorbit despre Programul Național de Dezvoltare Locală, care funcționează greoi acum, așa cum i s-au plâns mai mulți primari din județ. Petric vede imediat necesară ajutarea primarilor pentru accesarea de fonduri guvernamentale și scrierea de proiecte europene.

Gabriel Leș a afirmat că acea creștere economică pe care a generat-o fostul guvern PSD trebuie să se simtă și în rândul populației, nu doar la stat. Acesta a deplâns din nou soarta fermierilor, cărora nu le este plătit avansul de la APIA, deși există suficiente fonduri în bugetul de stat pentru acest lucru.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!