Ioan Rus dorește centură de ocolire pentru orașul Negrești Oaș

HomeFără categorie

Ioan Rus dorește centură de ocolire pentru orașul Negrești Oaș

Orașul Negrești Oaș este fără doar și poate un calvar pentru șoferi, mai ales în perioada concediilor de vară și în perioada sărbătorilor de iarnă. St

Un nou sens giratoriu gata să apară în municipiul Satu Mare. E necesar?
Zona Soarelui – Burdea – Micro 17 – Carpați, blocată la începerea școlii
Revoltă pe ruta Craidorolț – Satu Mare. Oamenii au fost lăsați în drum în Mădăras pentru că autobusul a rămas fără motorină
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Orașul Negrești Oaș este fără doar și poate un calvar pentru șoferi, mai ales în perioada concediilor de vară și în perioada sărbătorilor de iarnă. Strada Victoriei, artera principală de intrare și de ieșire din oraș este asemeni marilor bulevarde din metropole unde se circulă bară la bară și se pierde timp îndelungat pentru distanțe extreme de mici.

Varianta unei centuri de ocolire pentru oraș s-a mai vehiculat, dar nu s-a discutat niciodată aplicat despre ea. Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Rus, originar din zona Oașului dorește ca orașul să aibă parte de o asemenea investiție.

„Personal o să mă ocup de acest proiect, ca în mandatul care urmează să se realizeze această centură”, a afirmat Ioan Rus.

O astfel de investiție ar ajuta mult traficul din oraș, degrevând zona centrală, care ar fi mai aerisită și mai primitoare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!