A lovit și a fugit. Un șofer a dispărut după ce a lovit un biciclist

HomeActualitate

A lovit și a fugit. Un șofer a dispărut după ce a lovit un biciclist

Ieri, în jurul orei 19.15, la intersecția străzii Cerbului cu str. C.A. Rosetti din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătă

Al doilea copil al familiei Balog a murit în urma accidentului. Soarta părinților se decide în următoarele zile
Polițiștii sătmăreni l-au prins pe infractorul care spărgea mașinile din Micro 16. Pagube uriașe comise de el.
Șoferi beți au produs accidente în Păulești și Vama
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ieri, în jurul orei 19.15, la intersecția străzii Cerbului cu str. C.A. Rosetti din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Un sătmărean de 57 de ani, în timp ce se deplasa regulamentar pe partea carosabilă , în calitate de biciclist, echipat corespunzător, a fost accidentat de către un autovehicul care nu i-a acordat prioritate și al cărui conducător auto a părăsit locul producerii evenimentului. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști, în persoana unui bărbat de 54 de ani din Satu Mare, iar în urma testării cu aparatul etilotest  s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Biciclistul a fost a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, iar șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!