În PNL Satu Mare „se revoltă toată lumea. Pensionarii vor schimbarea conducerii

HomeActualitate

În PNL Satu Mare „se revoltă toată lumea. Pensionarii vor schimbarea conducerii

După ce mai mulți primari din județ și alți membrii ai PNL Satu Mare au ieșit la înaintare a doua zi după alegeri, solicitând schimbări la nivelul con

Polițiștii locali din Păulești au amendat o femeie după ce au căutat în gunoiul aruncat de aceasta pe câmp
Aurelia Fedorca primește colindătorii tot în biroul de președinte al PSD Satu Mare – alegerile amânate din nou
Peste 190 de amenzi într-o singura zi – sătmărenii se încăpățânează să iasă din case
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce mai mulți primari din județ și alți membrii ai PNL Satu Mare au ieșit la înaintare a doua zi după alegeri, solicitând schimbări la nivelul conducerii organizației județene, ca asumare a rezulatelor slabe obținute, astăzi a venit rândul pensionarilor să facă acest lucru, printr-un comunicat de presă, pe care în prezentăm în continuare.

Rezultatele finale obținute de PNL Satu Mare la alegerile parlamentare de duminică sunt departe de obiectivele asumate de președintele interimar al organizaţiei judeţene, Ioan Rus, şi de candidații impuşi în capul listelor la Senat şi Camera Deputaţilor, respectiv Adrian Albu și Romeo Nicoară. De fapt, scorul de 15% este de-a dreptul dezastruos pentru noi.
Tocmai din acest motiv, Organizaţia Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Satu Mare solicită demisia de îndată a acestora. Compromisurile politice asumate de conducerea PNL Satu Mare au afectat scorul partidului atât la nivel național, cât și la nivel local, unde am obținut rezultate cu mult sub obiectivul stabilit.
Proasta gestionare și lipsa de management a campaniei electorale sunt principalele cauze care au condus la aceste rezultate, pe care le considerăm dezastruoase. Nu trebuie omis faptul că actualii lideri ai PNL Satu Mare au îndepărtat oamenii competenţi din conducerea organizaţiei și chiar din partid, iar urmările nu s-au lăsat aşteptate.
Din acest motiv, considerăm că actuala conducere este nelegitimă. Noi, vârstnicii liberali, nu putem fi de acord ca o gașcă de câțiva oameni, uniţi de interese personale şi meschine, să conducă PNL Satu Mare.
Pentru aceste motive solicităm demisia de onoare a conducerii PNL Satu Mare.

Președintele Organizației Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Satu Mare

Petrică Silaghi”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!