Masculic Csaba este, oficial, city manager „O să fiu o persoană utilă”

HomeActualitate

Masculic Csaba este, oficial, city manager „O să fiu o persoană utilă”

Satu Mare are din această săptămână, oficial, city manager. Este vorba de consilierul UDMR Masculic Csaba, despre care se vorbea și până acum că v

Explicațiile poliției cu privire la accidentul mortal de la Ciuperceni
Sătmărenii au votat! Topul ștrandurilor din județ, făcut de cititorii ObiectivSm
Bestii de mici, doi copii au ars un câine și altuia i-au rupt piciorul. Cine e de vină și cine îi pedepsește?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Satu Mare are din această săptămână, oficial, city manager. Este vorba de consilierul UDMR Masculic Csaba, despre care se vorbea și până acum că va ocupa această funcție, mai ales de când a decis să participe la concurs, fiind singurul care a dat examenul. Acesta a luat 9 la scris și a prezentat un plan de management.

Masculic Csaba va participa joi la ultima ședință de Consiliu Local, iar de săptămâna viitoare va fi city manager cu acte în regulă.

„Urmează în următoarea perioadă să facem documentele de numire, urmând ca să renunțe și dânsul la funcția de consilier local și în acest fel a devenit completă echipa administrativă, conducerea municipiului Satu Mare.  Atribuiții le stabilim în aceste zile, administratorul public va coordona și va răspunde de unele servicii publice cu importanță din municipiul Satu Mare, respectiv de aspecte care țin de administarea domeniului public și privat.”a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

„Îmi va fi greu să mă despart de colegii mei din consiliu. Va fi o chestie interesantă, că timp de 8 ani de zile în calitate de consilier am criticat și am pus întrebări executivul și acest lucru se va întoare împotriva mea și probabil eu voi fi întrebat de multe ori. Cred că cu experiența pe care am câștigat-o în cei 9 ani ca și consilier, o să pot să fac față acestui post de administrator public și o să fiu o persoană utilă pentru primărie.”, a declarat noul administrator public.

În cadrul conferinței de presă de prezentare acesta a și răspuns la o serie de întrebări deordin administrativ, dovedind că stăpânește deja informațiile necesare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!