A accidentat o căruță, a rănit un copil și apoi a fugit de la locul accidentului

HomeActualitate

A accidentat o căruță, a rănit un copil și apoi a fugit de la locul accidentului

În data de 16.12.2016, în jurul orei 11:40, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe raza locali

Șoferi beți au produs accidente în Păulești și Vama
FOTO-Accident în apropiere de Pădurea Noroieni. O mașină a spart un gard și a rupt o țeavă de gaz
Un nou accident mortal! Un bărbat din Turulung a fost accidentat mortal de un șofer din Maramureș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 16.12.2016, în jurul orei 11:40, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localității Rătești, soldat cu rănirea ușoară a unui minor.

În fapt, un tânăr de 21 ani, din localitatea Lazuri, conducând un autoturism pe Drumul Național 19A, pe fondul efectuării unei manevre de depășire neregulamentară,  a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală,  condus de un bărbat de 29 ani, din Rătești, după care a părăsit locul faptei,  fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 7 ani din Rătești, pasager în vehiculul cu tracțiune animală.

Celor doi participanți la evenimentul rutier, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!