Maria Grapini a venit la Satu Mare să își mobilizeze membrii de partid

HomeFără categorie

Maria Grapini a venit la Satu Mare să își mobilizeze membrii de partid

Europarlamentarul Maria Grapini s-a aflat înacest weekend într-o vizită la Satu Mare pentru a se întlni cu membrii PPU-SL, partid pe care l-a înființa

ALDE Satu Mare: ”Potențialul agricol al județului Satu Mare trebuie protejat și valorificat”
Alegerile parlamentare îi costă pe sătmăreni peste 1,7 milioane de lei
Ce se schimbă la primărie și Consiliul Județeandupă alegeri – SCENARII
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Europarlamentarul Maria Grapini s-a aflat înacest weekend într-o vizită la Satu Mare pentru a se întlni cu membrii PPU-SL, partid pe care l-a înființat și pe care îl conduce în prezent.

Maria Grapini s-a întâlnit cu aproximativ 50 de membrii, reprezentanții filialelor din județ, printre care și cei 4 consilieri locali pe care partidul i-a obținut la alegerile locale din vară. Delegația sătmăreană a fost condusă de Vasile Deac, președintele organizației județene. Alegerea orașului nostru nu a fost întâmplătoare, Maria Grapini dorind să mobilizeze oamenii de aici după ce aceștia au demonstrat în vară că pot fi competitivi, filiala județeană din Satu Mare fiind în primele din țară în interiorul partidului.

img_5696

Totodată europarlamentarul i-a și mustrat puțin pe sătmăreni pentru că nu au reușit să depună la timp listele de candidați pentru alegerile parlamentare,partidul riscând să fie radiat dacă nu ar fi participat la două scrutine consecutive. Acesta a fost salavat însă de o altă filială din țară.

Cei prezenți au avut parte și de o scurtă istorie a partidului și cum s-a decis înființarea lui după ce „Partidul Conservator a fost furat și dat lui Tăriceanu”, după cum afirmă europarlamentara. Cei prezenți au fost ascultați și li s-au oferit indicații cu privire la ce au de făcut pentru a crește organizațiile și pentru a câștiga încrederea oamenilor, astfel încât până peste trei ani la alegerile europarlamentare cu toții să fie competitivi.

img_5687

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!