Tenorul Norbert Nagy organizează un concert caritabil pentru secția de pediatrie

HomeActualitate

Tenorul Norbert Nagy organizează un concert caritabil pentru secția de pediatrie

Tenorul Norbert Nagy împreună cu prietenii săi vă invită vineri, 23 Decembrie de la ora 18 să luați parte la un spectacol caritabil de excepție, în ca

Sfaturile unei agenții de turism sătmărene serioase, pentru a nu mai lua țeapă de la falșii agenți de turism
O agenție de turism din Satu Mare a lansat primele pachete city-break pentru Londra cu plecare din Satu Mare. Cât costă un weekend
Aldo Blaga lansează albumul „DESPRE DRAGOSTE”. Invitați de renume și strângere de fonduri în cadrul evenimentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tenorul Norbert Nagy împreună cu prietenii săi vă invită vineri, 23 Decembrie de la ora 18 să luați parte la un spectacol caritabil de excepție, în care spiritul Crăciunului și bucuria de a dărui să se îmbine.

Spectacolul „Cadou pentru suflet” va avea loc în sala Teatrului de Nord, din dorința de a oferi o ambianță deosebită celor prezenți și de a promova clădirile reprezentative ale municipiului. Norbert Nagy, Romina și Cristi Totpati, Răzvan Pap, Beata Pap și micuța Nagy Blanka vor urca pe scenă, promițând momente muzicale deosebite.

Costul unui bilet este de 20 de lei iar sumele strânse în urma vânzării acestora va fi folosită pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare cu aparatură medicală. Necesarul secției este mare și vast, printre obiectele care urmează să se achiziționeze fiind: sterilizator pentru biberoane, pat de spital pentru sugar, pulsoximetru,  masă de înfășat dar și altele, în raport de suma strânsă. De asemenea la intrarea în sala Teatrului de Nord va fi organizată și o tombolă pentru câștigarea unui tablou donat de pictorul sătmărean Robert Abkorivits, care s-a alăturat acestei campanii.

Biletele pot fi achiziționate de la magazinele Nagy Textile sau de la casa de bilete a teatrului. Acestea se vor vinde doar în limita locurilor disponibile pe scaune.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!