Accident în Gherța. A intrat cu mașina în stâlp și l-a rupt

HomeActualitate

Accident în Gherța. A intrat cu mașina în stâlp și l-a rupt

La data de 18.12.2016, la ora 23.40, poliția a fost  sesizată prin apel 112, despre faptul că în dreptul imobilului cu nr. 26 din localitatea Gherţa M

Un puști de 18 ani din Satu Mare a produs un accident în Sălaj. O persoană a fost rănită
Femeie rănita în urma unui accident
Un adolescent a fost luat pe capotă de un șofer, la Culciu Mic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 18.12.2016, la ora 23.40, poliția a fost  sesizată prin apel 112, despre faptul că în dreptul imobilului cu nr. 26 din localitatea Gherţa Mică, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu distrugerea unui stâlp.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au identificat atât autoturismul care a fost implicat în eveniment cât și conducătorul auto aflat la volan. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din localitate, care a condus un autoturism proprietate privată, pe care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare provizorii, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a rupt.

Extinzând verificările polițiștii au stabilit că cel de la volan nu deținea permis de conducere pentru  nici o categorie de vehicule iar autorizația de valabilitate a numerelor provizorii era expirată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!