Pompierii din Tășnad a fost solicitați serios în ultimele zile! Au salvat două case

HomeActualitate

Pompierii din Tășnad a fost solicitați serios în ultimele zile! Au salvat două case

    În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii. La primul incendiu (16.12. a.c

O casă din municipiul Satu Mare a fost făcută scrum în urma unui incendiu pornit de la o priză
Bărbat găsit mort în propria casă aproape de Satu Mare
Cum te ajuta pantofarele in organizarea locuintei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

    În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii.

La primul incendiu (16.12. a.c. în Sărăuad), s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Tăşnad, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul hornului, existând pericolul extinderii acestora la acoperişul imobilului. Au ars: funinginea şi depunerile din interiorul coşului de fum. Cauza probabilă incendiului:  coş de fum necurăţat de funingine.

În dimineaţa zilei de duminică, alte două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Tăşnad au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă în localitatea Tăşnad.

La momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau la anexa unei gospodării (magazie de lemne), existând pericolul extinderii acestora la casa de locuit.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de aprinderea lemnelor destinate încălzirii locuinţei, în urma depozitării jarului şi a funinginei în apropierea materialelor combustibile amintite. În urma incendiului, au ars aproximativ 200 kg de lemne şi acoperişul anexei, pe o suprafaţă de circa şase metri pătraţi.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!