Un angajat al unui ziar din Satu Mare, bătut în club până a ajuns la spital. Totul a fost filmat

HomeActualitate

Un angajat al unui ziar din Satu Mare, bătut în club până a ajuns la spital. Totul a fost filmat

S-a dus, ca tot omul, joi seara în club, să se distreze, alături de prieteni, dar s-a trezit câteva ore mai târziu pe patul de spital. Este ceea ce a

FOTO August, luna bătăilor între oșeni. S-a lăsat cu capete sparte noaptea trecută la un club de fițe din oraș
Bătaie în club la Satu Mare, sâmbătă noaptea. A fost nevoie de jandarmi pentru a potoli bătăușii
Bătaie într-un club din centru, sâmbătă noaptea. Un individ a scos un pistol
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

S-a dus, ca tot omul, joi seara în club, să se distreze, alături de prieteni, dar s-a trezit câteva ore mai târziu pe patul de spital. Este ceea ce a pățit un angajat al unui ziar din Satu Mare care a fost bătut într-un club din Satu Mare joia trecută.

colaj

Tânărul a fost lovit și lăsat inconștient pe podeaua clubului, trezindu-se câteva ore mai târziu, la spital, cu o sutură la ureche. Totul, în timp ce stătea la masă și se simțea bine.

“Nu am înțeles motivul  care l-a determinat să  recurgă la gestul  acela! Îl observasem că se cam clatină și dansează destul de “zgomotos” în jurul  nostru, molestându-le pe fetele de la masa noastră. Nu am apucat, însă, să îl intreb dacă îl putem ajuta cu ceva și, într-o clipă de neatenție, mi-a “spus” punctul  lui de vedere. Am căzut inconștient.  Ca să fie sigur că rămân “lat”, a continuat să mă calce pe cap! Afară a continuat să se certe cu lumea care încerca să mă ajute să-mi revin! Și-a îmbrâncit amicul care nu a fost de acord cu reacția lui din club, apoi a căutat să le “închidă gura” prietenelor mele care îi cereau socoteală pentru “ieșirea” lui barbară.”, afirmă tânărul coleg din presă.

2

Băiatul a ajuns la spital și a primit șase zile de spitalizare. Acum se simte bine, se recuperează după bătaia primită și zilele acestea va depune și o plângere la poliție pe numele lui I.S., după ce a adunat mai multe probe.

“Am primit zeci de telefoane și mesaje de încurajare din partea cunoscuților. Vă mulțumesc! Cu ajutorul colegilor mei din presă am aflat muuuulte trăznăi de ale lui, totodată! Pare-se că nu e întâia oară când își dă frâu liber instinctelor primitive.  Sper doar că… e ultima! Sunt, relativ, bine. Îmi revin… Nu la fel pot spune despre familia mea, care, în continuare, e în stare de șoc! Nu le-a fost ușor să afle, în miez de noapte, că fiul lor zace inconștient pe patul de spital! Nu au decât să îi transmită mulțumiri individului!”, a mai completat tânărul.

Mai jos puteți vedea o filmare cu bătaia din club.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!