Un brand celebru din domeniu fashion vine la Satu Mare. Doamnele vor fi în extaz

HomeActualitate

Un brand celebru din domeniu fashion vine la Satu Mare. Doamnele vor fi în extaz

Satu Mare devine de interes pentru investitorii mari, de prestigiu, care activează pe piața produselor de lux. Cel mai bun exemplu este viitoarea inve

Gata cu cârcotașii, s-a publicat decizia alocării banilor pentru al treilea pod. Să înceapă treaba!
McDonalds deschide la Satu Mare după ce câștigă lupta cu samsarii imobiliari. A depus actele pentru aprobări
Fabrica de componente de avioane de la Medieș se va deschide în 2018. Investiția valorează 44 milioane de euro
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Satu Mare devine de interes pentru investitorii mari, de prestigiu, care activează pe piața produselor de lux. Cel mai bun exemplu este viitoarea investiție de la Satu Mare a firmei Hermes, una dintre cele mai renumite firme din domeniul accesoriilor pentru femei.

Din primele informații obținute se pare că firma Hermes va deschide în 2017, la Satu Mare, o fabrică unde se vor produce poșete, produsul de top al firmei. Firma va fi deschisă între Satu Mare și Botiz. În prezent s-a recrutat o parte din personal, care urmează să beneficieze de un training specializat, dat fiind faptul că gențile care se vor produce vor fi realizate manual.

Se pare că la Satu Mare, Hermes va produce două modele de genți pentru femei. Acest produs este cel mai căutat produs din ceea ce produce firma, pe lângă curele, eșarfe și alte accesorii. Gențile produse de ei au prețuri începând de la 8000 de euro și pot să treacă cu ușurință de 20.000 de euro.

Din nefericire pentru doamnele din Satu Mare, șansele ca gențile respective să se găsească la vânzare în Satu Mare sunt foarte mici, politica firmei Hermes vizând vânzarea acestor produse de lux în orașele mari, cu vad mare de turiști.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!