Dragnea:„ Sevil Shhaideh a fost amenințată cu moartea”. Noua propunere este Sorin Grindeanu

HomeActualitate

Dragnea:„ Sevil Shhaideh a fost amenințată cu moartea”. Noua propunere este Sorin Grindeanu

Președintele Liviu Dragnea a avut o apariție publică pentru a clarifica situația propunerii persoanei din partid pentru funcția de premier. Acesta a d

Un sătmărean a refuzat oferta premierului Cioloș de a prelua Ministerul Transporturilor. Ce l-a făcut să ia această decizie
Avem premier! Președintele Klaus Iohannis l-a acceptat pe Sorin Grindeanu
Ministrul sătmărean al apărării, Gabriel Leș, a primit vizita premierului Sorin Grindeanu. Ce promisiuni a primit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Președintele Liviu Dragnea a avut o apariție publică pentru a clarifica situația propunerii persoanei din partid pentru funcția de premier. Acesta a declarat că până azi noapte el își menținea dorința ca Sevil Shhaideh să fie primul ministru al României, dar a fost anunțat de aceasta că nu dorește să meargă înainte.

„Imediat după ce a fost respinsă de către președinte, aceasta a fost amenințată cu moartea, și ea și soțul ei și copiii. Și vorbim de un cetățean român”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai completat că dorința colegilor lui a fost ca el să fie propus premier, dar a refuzat, menținându-și poziția că nu vrea să ajungă într-o funcție forțând legea, chiar dacă aceasta este considerată de mulți ca fiind neconstituțională. Acesta a făcut pe urmă dezvăluirea mult așteptată, propunerea fiind Sorin Grindeanu.

„Nu-i agent Heszbollac, nu-i agent Hamas. Poate se descoperă că este KGN, poate se descoperă că a omorât pe cineva. Eu sper că această propunere să fie luată in serios.”, a declarat președintele PSD Liviu Dragnea.

 

„Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de azi din Comitetul Executiv Național. Este o mare responsabilitate, nu doar a votului, ci a votului românilor pentru un program de guvernare pe care trebuie să îl punem în practică. Am avut o rugăminte față de colegi și președintele partidului, de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa și cel care a făcut acest program de guvernare, pentru a ajuta la implementarea acestuia. E și foarte simplu, pentru că e un program pe etape, dar e și foarte complicat că e un program complex. De aceea a fost această rugăminte de a-mi fi tot timpul alături, dacă această propunere este acceptată de domnul președinte Iohannis. ”, au fost primele declarații ale lui Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea a declarat că în partid nu mai există alte opțiuni, dar nu își dorește nici să pornească un război cu teatru de operațiuni România.

Sorin Grindeanu are 43 a fost propus în 2014 la Ministerul Comunicațiilor, fiind deputat ales pe listele PSD în 2014. Acum este președintele Consiliului Județean Timiș.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!