Performanță greu de atins, realizată de două femei din Satu Mare. De 5 ani nu a mai reușit nimeni

HomeActualitate

Performanță greu de atins, realizată de două femei din Satu Mare. De 5 ani nu a mai reușit nimeni

Perseverență, efort și dorință, acestea par să fie elementele prin cale două femei din Satu Mare, Cuteanu Liana Mihaela și Fogaș Paula Nina au reușit

Festivalul Muzicii de Stradă la ediția a treia: mai mare, mai căutat, mai atractiv
Cum demonstrează un sătmărean lumii întregi că românii au cultură generală
Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Perseverență, efort și dorință, acestea par să fie elementele prin cale două femei din Satu Mare, Cuteanu Liana Mihaela și Fogaș Paula Nina au reușit să promoveze examenul de accedere în Camera Auditorilor Financiar din România.

Examenul pentru a fi admis în acest for este considerat la fel de greu ca cel pentru intrarea în magistratură, diferența făcându-o doar faptul că aici este vorba despre domeniul economic. Dupăce au studiat o biografie de mai bine de 18.000 de pagini, cele două femei au reușit să fie printre cei 187 de candidați declarați admiși la nivel național,din cei 458 care s-au înscris din toată țara.

Examenul a avut loc la sfârșitul lunii noimebrie, în ultimele doua weekenduri,fiind vorba de trei probe a câte patru ore fiecare. Examenul teoretic, cel practic și grila le-au solicitat 12 ore de examinare.

13516623_10208296434201542_8158588459660510654_n

„Bibliografie foarte stufoasă, începând cu standardele internaționale de audit, legislație din domeniul fiscalității, drept, contabilitate, foarte multă legislație. De cinci ani nu a mai reușit nimeni din Satu Mare să promoveze acest examen”, afirmă Paula Fogaș, una dintre cele care a absolvit examenul.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!