Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum

HomeActualitate

Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum

George și Ligia Balog trec în continuare prin clipe grele și dureroase, la fel ca restul familiei și a prietenilor, care nu se despart nici un moment

Accident pe Lucian Blaga. Două persoane au fost rănite
Biciclistă decedată în urmă unui accident produs în localitatea Băbești
Accident pe trecerea de pietoni de lângă Kauflandul de pe strada Careiului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

George și Ligia Balog trec în continuare prin clipe grele și dureroase, la fel ca restul familiei și a prietenilor, care nu se despart nici un moment de holul spitalului, așteptând mereu vești de la doctori. Cei doi soți se află pe secția de Terapie Intensivă, în același salon, fiind conștienți.

George, bărbatul familiei, a aflat despre moartea celor doi copii, conform declarațiilor unuia dintre preoții Bisericii pe care o frecventează, dar soția sa încă nu știe nimic despre acest subiect. Cei doi necesită în continuare o serie de intervenții chirurgicale pentru a putea fi salvați.

Lui George i-a fost cusut ficatul și i s-a scos splina și mai are nevoie zilele următoare de o intervenție chirurgicală, urmând ca apoi să facă recuperare și să aibă parte de îngrijiri medicale menite să îl repună pe picioare. Soția sa Ligia trebuie acum stabilizată pentru a fi aptă să reziste unui transport până la Cluj, acolo unde trebuie să suporte o operație pe coloană.

Cei dragi le sunt mereu alături, iar acum se gândesc doar cum să îi ajute pe cei doi să meargă mai departe în viață. Aceștia strâng donații care să le fie de folos pentru plata intervențiilor medicale care vor urma și a recuperării, familia nefiind una înstărită.

Cei care doresc să doneze, o pot face în conturile:

BALOG TABITA SIMIDA
EUR RO82BTRLEURCRT00E3479301
GBP RO50BTRLGBPCRT00E3479301
RON RO70BTRLRONCRT00E3479302
USD RO25BTRLUSDCRT00E3479301

BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA SATU MARE

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0