O săptămâna de la tragedie! Starea de sănătate a soților Balog s-a îmbunătățit

HomeActualitate

O săptămâna de la tragedie! Starea de sănătate a soților Balog s-a îmbunătățit

Acumo săptămână, în a doua zi de Crăciun, comunitatea sătmăreană a fost lovită de drama tinerei familii Balog, care a fost implicată într-un accident

Accident cu victime pe Bulevardul Lucian Blaga. Ciocnire în lanț
Accident pe strada Careiului. Două mașini implicate
Un șofer beat a provocat un accident la Borlești și apoi a fugit. Nu a scăpat de poliție
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acumo săptămână, în a doua zi de Crăciun, comunitatea sătmăreană a fost lovită de drama tinerei familii Balog, care a fost implicată într-un accident auto. În urma acestuia, cei doi copii ai familiei, de o lună,respectiv un an și 10 luni, au decedat, iar cei doi soți au ajuns la terapie intensivă, operați de urgență, starea lor fiind crtică.

Rugăciunile celor apropiați, gândurile tuturor celor care au citit și vorbele calde ale celor din familie i-au ajutat, astfel încât au trecut de perioada critică. În prezent, cei doi soți au fost mtați de pe secția de terapie intensivă,starea lor fiind stabilă. Ei snt conștienți și se află înternați la chirurgie. Ligia urmează să fie transportată în această săptămâna la Cluj pentru o operație de fixare a coloanei, acolo unde are probleme în urma accidentului.

Familia continuă să strângă donații pentru cei doi, pentru costurile care vor trebui să le suporte pentru însănătoșirea celor doi. Cei care doresc pot face donații în conturile:

BALOG TABITA SIMIDA
EUR RO82BTRLEURCRT00E3479301
GBP RO50BTRLGBPCRT00E3479301
RON RO70BTRLRONCRT00E3479302
USD RO25BTRLUSDCRT00E3479301

BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA SATU MARE

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!