Vrei să faci o faptă bună? SUSȚINE ACEST PROIECT 100% ROMÂNESC

HomeActualitate

Vrei să faci o faptă bună? SUSȚINE ACEST PROIECT 100% ROMÂNESC

Se pare că în România tot mai multă lume devine sensibilă la greutățile semenilor noștrii. Cel mai greu este să fi singur pe lume și să nu ai la cine

Podul peste Someș de pe strada Ștrandului blocat în instanță
Bărbat reținut pentru 24 de ore
Accident mortal un Apa, in aceasta dimineață. Un biciclist lovit de TIR
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

logo3-300x94Se pare că în România tot mai multă lume devine sensibilă la greutățile semenilor noștrii. Cel mai greu este să fi singur pe lume și să nu ai la cine să apelezi când ai o greutate. Un grup de tineri din Satu Mare a initiat un proiect care vine să ajute oamenii aflați la greu. Astfel tinerii propun oamenilor să le trimita cazuri sociale cu ajutorul unui webiste unde pot găsii informații despre fiecare caz în parte.

Fapte-Bune.Com este numele website-ului unde toți oamenii cu suflet mare pot intra să vadă cine are nevoie de ajutor, să ajute și să cunoască povești de viața. A fost creat în speranța că mulți își vor găsi sprijin și din spiritul civic al deținătorilor lui. Aceștia vor sa rămână anonimi pentru că ei cred ca nu e nevoie de nume pentru a te mandrii dacă faci un bine, ci doar să fie făcut binele și cui trebuie acest gest.

Pe lângă cazuri sociale despre oameni, pe website mai găsiți și cazuri ale unor animale abandonate, animale care își caută un stăpân dar și multe zâmbete și oameni buni cu suflet mare care s-au adunat încă din primele zile pentru a fi părtași la un proiect unde se fac numai FAPTE BUNE.

logo3-300x94

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!