Ultimul drum pentru vicepreşedintele CJ Satu Mare

HomeActualitate

Ultimul drum pentru vicepreşedintele CJ Satu Mare

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Alexandru (Sandu) Panea va fi condus pe ultimul său drum miercuri, 18.01.2017, de la ora 14,00 la cim

Vești bune de la Consiliul Județean! Pataki Csaba: ”Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania”
Consiliul Județean cere alocarea unei cote de 300 l combustibil/lună pentru fiecare automobil din dotare
Medicii se agață de orice ONG să le doneze aparatură medicală, iar Consiliul Județean o donează pe cea existentă celor din Bihor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Alexandru (Sandu) Panea va fi condus pe ultimul său drum miercuri, 18.01.2017, de la ora 14,00 la cimitirul din localitatea Botiz. Familia a anunţat că privegherea va avea loc azi, de la ora 17,00, la Capela Cimitirului din Botiz.

Mult prea devreme, la 61 de ani, după o luptă aprigă cu o boală  necruţătoare Alexandru Panea a trecut la cele veşnice duminică, 15 ianuarie 2017. De-a lungul vieții sale a trecut prin aproape toate ipostazele omului aflat în slujba comunității locale. A fost consilier local, viceprimar și apoi primar al comunei Halmeu, consilier județean, iar din vara anului 2016 şi până în prezent a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Redacţia Obiectiv SM transmite condoleanţe familiei îndoliate!

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!