Vrei să-i vezi pe politicieni în Hora Unirii ? Vezi unde are loc

HomeActualitate

Vrei să-i vezi pe politicieni în Hora Unirii ? Vezi unde are loc

  Manifestări de 24 Ianuarie la Satu Mare şi Carei. Fiind zi liberă de la stat, rămâne de văzut câţi sătmăreni vor participa la aceste evenime

Coada de la pașapoarte e aproape la fel de lungă ca cea de la urcare pe pod. Luna august, luna cozilor
Program special, sâmbătă și duminică, la pașapoarte
La pașapoarte se lucrează joi și vineri, chiar dacă bugetarii sunt liberi, iar examenele pentru permis de miercuri se dau marți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Manifestări de 24 Ianuarie la Satu Mare şi Carei. Fiind zi liberă de la stat, rămâne de văzut câţi sătmăreni vor participa la aceste evenimente. Ne aşteptăm ca directorii de instituţii să fie oarecum obligaţi să onoreze cu prezenţa aceste manifestări.

Direcția de Cultură a municipiului Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” vă invită la evenimentele organizate la Carei cu ocazia împlinirii a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române. Conform programului, marți, 24 ianuarie 2017, ora 10.00, la Monumentul Ostașului Român se va desfăşura un moment festiv care va cuprinde intonarea Imnului Național, o scurtă evocare a „Micii Uniri”, Te Deum, depuneri de coroane din partea instituţiilor publice și asociațiilor, iar la final, tradiționala ”Horă a Unirii”, la care sunt așteptați să participe toți careienii. Miercuri, 25 ianuarie 2017, de la ora 11.00, la castelul Károlyi, în sala de simpozioane va avea loc prezentarea: „Înfăptuirea Unirii Prinicipatelor Române”, susținută de muzeograful Mihai Andrei Mocan și expoziția foto intitulată „Unirea Principatelor Române în imagini”, realizată de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr.3 din Carei și Colegiul tehnic „Iuliu Maniu” Carei.

Şi la Satu Mare, în organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei Municipiului Satu Mare şi Garnizoanei Satu Mare în 24 ianuarie se vor desfăşura manifestări  la bustul lui Alexandru I. Cuza din fața Inspectoratului Județean de Poliție, iar programul va începe la ora 10,00.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!