Papici, demisă de la conducerea Spitalului Judeţean. Vezi cine preia “frâiele”

HomeActualitate

Papici, demisă de la conducerea Spitalului Judeţean. Vezi cine preia “frâiele”

După îndelungi încercări, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a găsit cel mai probabil o modalitate legală pentru a o schimba din funcţie pe Mar

Județul Satu Mare nu are nici un reper pe harta fermelor unde poți mânca sănătos cu marfa cumpărată de la producător
S-a reîntors iarna la Satu Mare. Primarul afirma ca Florisal lucrează la capacitate maxima pentru a deszăpezit orașul
Un clujan rupt de beat și fără permis a fost prins de polițiști în trafic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După îndelungi încercări, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a găsit cel mai probabil o modalitate legală pentru a o schimba din funcţie pe Marcela Papici, cea care a condus în ultimii ani Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Consiliul Judeţean a transmis astăzi, 20 ianuarie 2017, următorul comunicat de presă:

„Analizând sesizările și informațiile venite din partea societății civile și medicale din ultima perioadă care erau urmate de analize și verificări amănunțite din partea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Compartimentului de Audit al Consiliului Județean Satu Mare privind problemele de management la nivelul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a devenit iminentă luarea unor măsuri urgente. Pe baza rapoartelor de audit primite, analizând deciziile și recomandările Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Satu Mare, totodată ținând cont de rapoartele Corpului de control al Ministerului Sănătății legat de activitatea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în data de azi, 20.01.2017 a emis dispoziția privind încetarea prin reziliere de plin drept a contractului de management a doamnei Papici Marcela Anamaria. Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va fi condus în următoare perioadă de domnul Dr. Coste Camilo Victor, de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca în calitate de manager interimar.” se arată în comunicatul de presă.

Noul manager va fi prezentat opiniei publice, prin intermediul mass-media, în această după masă, de la ora 16.00 la sediul Consiliului Județean Satu Mare, în sala mică de ședințe.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!