Marele părinte Lucaciu, comemorat la Apa

HomeActualitate

Marele părinte Lucaciu, comemorat la Apa

Împlinirea a 165 de ani de la naşterea marelui părinte dr. Vasile Lucaciu a fost marcată azi, 23 ianuarie 2017, de către administraţia publică locală

Un șantajist și un hoț au ajuns după gratii
Ioana Bran și planurile pentru TSD: „Liderilor nu le este frică să se înconjoare de oameni puternici”
Vrei un botez în natură, cu răcoare și până dimineață voie bună? Știm locația perfectă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Împlinirea a 165 de ani de la naşterea marelui părinte dr. Vasile Lucaciu a fost marcată azi, 23 ianuarie 2017, de către administraţia publică locală din comuna Apa, judeţul Satu Mare.

Un cetăţean de-al locului, cunoscut pentru promovarea obiceiurilor şi culturii româneşti, cel care ne-a reprezentat cu cinste la show-ul de televiziune “Românii au talent”,  Marius Chiş a postat un text şi mai multe fotografii care surprind evenimentul:

“Momente deosebite, emotii pe scenă, aplauze în sală, intr-un cuvânt clipe de neuitat la Apa la împlinirea a 165 de ani de la nașterea preotului Dr. Vasile Lucaciu, eveniment organizat de Primăria Apa, inițiativa aparținându-i Domnului primar Radu Trandafir. Amfitrionul evenimentului învățătorul Viorel Radu, a indus publicului și celor care au urcat pe scenă, respectiv elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Lucaciu ” din Apa, elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Lucaciu” din Șișești și membrii Cenaclului ,,Afirmarea ” o stare de bine cuprinsă de emoțiile omagierii un Mare Patriot Dr. Vasile Lucaciu”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!