Öt év alatt 56 utcát akar felújítani az egyik vidéki önkormányzat. Hatalmas összegbe kerül.

HomeHirek Magyarul

Öt év alatt 56 utcát akar felújítani az egyik vidéki önkormányzat. Hatalmas összegbe kerül.

Vetés község Szatmár megye egyik leggazdagabb községe, köszönhetően annak, hogy a területén számtalan cég és vállalkozás működik, amelyek adói és ille

Munkaerőhiány miatt Szatmár megye nagy gyárai kénytelenek arab és afrikai munkásokat foglalkoztatni
Fiatal nő gázolt gyalogost a Károlyi úton
A hétköznapi hősökről, akikről nem veszünk tudomást
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vetés község Szatmár megye egyik leggazdagabb községe, köszönhetően annak, hogy a területén számtalan cég és vállalkozás működik, amelyek adói és illetékei mind a helyi költségvetést gazdagítják. Ezen összegekkel a költségvetésben és egy hozzáértő, nagy tudású polgármesterrel a közég fejlesztése mondhatni gyerekjáték.
Ilyés Gyula polgármesternek pedig nagyszabású tervei vannak, sőt, egy részüket már sikerült is megvalósítania mandátuma eddigi hét hónapja alatt. Hosszú távú tervei közül a legfajsúlyosabb a községet alkotó három település jelenlegi köves utcáinak felújítása és leaszfaltozása – a következő tanácsülésen a helyi tanácsosok határozattervezet formájában is találkoznak majd ezzel a nagyszabású tervvel.
„Vetés község utcáinak modernizálási programjáról a helyi tanács ülésén értekezünk. A program tételesen felsorolja azt az 56, jelenleg kővel vagy makadámkővel borított utcát, melyeket felújítani akarunk, a közüzemi szolgáltatások hálózatainak kibővítését, a megvalósításhoz szükséges finanszírozási lehetőségeket és a kivitelezési időtartamokat. A tervek szerint a program 4 vagy 5 év alatt valósulna meg, annak függvényében, hogy a beruházást – melynek értéke körülbelül 23 millió lej (5 millió euró) – önerőből vagy banki kölcsön igénybe vételével tudjuk finanszírozni. „ – olvasható Ilyés Gyula polgármester virtuális üzenetében.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!