10 ani de suportat presa! Vezi cine a rezistat

HomeActualitate

10 ani de suportat presa! Vezi cine a rezistat

Ca urmare a încetării activităţii pe relaţia cu mass-media din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare a maiorului Camelia Lucuţ, se par

Trei locuri din județul Satu Mare unde poți ieși, pentru o zi, de 1 Mai
Încă un sătmărean medaliat olimpic. Richard Osvath a luat argintul la scrimă în fotoliu rulant
Nu exista job ideal, dar pentru sătmărenii care vor un venit sigur și stabil există WOCO PSC Rom
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ca urmare a încetării activităţii pe relaţia cu mass-media din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare a maiorului Camelia Lucuţ, se pare că aceasta a fost “lăsată” de noua conducere să-şi ia rămas bun, prin intermediul unui mesaj transmis opiniei publice.

Potrivit unui comunicat de presă mr. Camelia Lucuţ a desfăşurat începând cu anul 2007 activitatea de Informare şi relaţii publice din cadrul I.J.J. Satu Mare. De curând, doamna maior Camelia Lucuţ a preluat o funcţie în cadrul Statului Major al unităţii, activitatea pe linie de Relaţii publică fiind gestionată provizoriu de către preotul militar Cristian Silaghi, unul dintre cei care a înlocuit-o de câte ori a fost nevoie.

„Doresc să vă mulţumesc pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o de-a lungul celor 10 ani de activitate. A fost un privilegiu să lucrez cu fiecare dintre dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru modul în care aţi transmis sătmărenilor  mesajele instituţiei şi  mai ales pentru transparenţa, eleganţa şi corectitudinea cu care aţi ilustrat activitatea Jandarmeriei Satu Mare. Fiecăruia dintre dumneavoastră, doresc să vă mulţumesc şi vă asigur că aveţi un loc de cinste în sufletul meu. Totodată, vă doresc mult succes în frumoasa activitate pe care o desfăşuraţi, aceea de informare a sătmărenilor !” a transmis maiorul Camelia Lucuţ.

Pe această cale şi noi îi mulţumim dânsei pentru activitatea desfăşurată şi corectitudinea de care a dat dovadă în relaţia cu mass-media.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!