A legvétkesebb kereszteződés Szatmárnémetiben. „Nem látsz semmit.”

HomeHirek Magyarul

A legvétkesebb kereszteződés Szatmárnémetiben. „Nem látsz semmit.”

Az utóbbi időben többen is felhívták portálunk figyelmét, illetve jelezték, hogy a Sport Hotel és a Ceahlăului utca kereszteződése enyhén szólva belát

Ki tölti meg vízzel az Ifjúsági Tábor medencéjét? Beny Țânțaș vagy az Apaserv?
,,Nyúlj érte és eléred,, Ez a mottója a ifjú müvésznek
Nu doar românii fug în vestul Europei – 1,2 milioane de maghiari se pregătesc să părăsească Ungaria în următorul an
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Az utóbbi időben többen is felhívták portálunk figyelmét, illetve jelezték, hogy a Sport Hotel és a Ceahlăului utca kereszteződése enyhén szólva beláthatatlan — s tették mindezt annak reményében, hátha az illetékeseknek is „feltűnik” a kereszteződés veszélyessége és kialakítanak ott egy körforgalmat.

A kereszteződés be– és átláthatósága a minden irányból érkezők számára nehéz, de különösen azok számára az, akik a Ceahlăului utcából érkeznek és a kispiac irányába tartanak — ők szinte a kereszteződés közepéig kell behajtsanak, hogy rálátásuk legyen a forgalomra.

„Nehezen tudod ott bebiztosítani magad anélkül, hogy elkerült a balesetveszélyt. Naponta közlekedem arra, de midig félelemmel: én sem látom azt, aki a régi kórház felől jön és az sem lát engem, az úttest közepéig ki kell mennem, hogy lássam : jön–e valaki, elsőbbséget kell–e adnom valakinek.” – fogalmazott az egyik szatmári.

„Nincs olyan hét, hogy ne ütköznének vagy koccannának össze itt autók. Szerintem egy körforgalom megoldaná a problémát. A főbb rendű úton haladók, elsőbbségük teljes tudatában, a gázpedálra is alaposan rálépnek, viszont egy körforgalom őket is lassításra kényszerítene.” – nyilatkozott egy másik lakos.

Tavaly nyáron különösen „látványos” baleset történt ott: egy, a börtön irányából érkező suhanc későn kapott észbe és túl nagy ívben vette be a kanyart a Ceahlăului utcába és telibe nekiment a sarkon álló háznak.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!