Un nou consilier judeţean ! Vine din domeniul privat şi este predicator

HomeActualitate

Un nou consilier judeţean ! Vine din domeniul privat şi este predicator

Un nou consiler va depune jurământul şi la Consiliul Judeţean Satu Mare. Este vorba de Beniamin Urs, cel care va intra în CJ, în urma încetării de dre

Sumă record care va ajunge în Județul Satu Mare, pentru racodarea la apă și canalizare a populației din județ – cea mai mare sumă din istoria județului
Drumul Satu Mare – Homorod nu se repară încă. Vinovat – Tehnic Asist
Simona Pop și Francisc Csipler vor fi premiați și de Consiliul Județean. Sume de patru ori mai mari decât primăria
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou consiler va depune jurământul şi la Consiliul Judeţean Satu Mare. Este vorba de Beniamin Urs, cel care va intra în CJ, în urma încetării de drept a mandatului fostului vicepreşedinte Alexandru Panea, trecut în nefiinţă. 

Beniamin Urs vine din sistemul privat, el fiind cel care a pus bazele unei ferme de păsări, o investiţie de sute de mii de euro, din care mai bine de jumătate din fonduri europene. În anul 2014 s-a aflat în top zece al oamenilor de afaceri sătmăreni, top realizat de cotidianul cu cel mai mare tiraj din judeţ.

Beniamin Urs face parte din Biserica Penticostală, în cadrul căreia este predicator. Noul mandat va fi preluat marţi, 31 ianuarie 2017, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean. Tot atunci va fi supus modificării bugetul general consolidat al judeţului Satu Mare şi se va modifica organigrama mai mult instituţii subordonate Consiliului Judeţean Satu Mare. Pe ordinea de zi sunt 17 puncte, respectiv diverse.

Cu siguranţă şedinţa va debuta, aşa cum este firesc, cu un moment de reculegere în memoria fostului consilier judeţean, Alexandru Panea.

Interesant va fi de urmărit cine va deveni noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dacă s-au făcut sau nu deja jocurile de culise între PSD şi UDMR, sau dacă PNL va avea în continuare vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Satu Mare.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!