Öt műtétet követően George Balog hazatért a kórházból

HomeHirek Magyarul

Öt műtétet követően George Balog hazatért a kórházból

Hazatért George Balog, a férfi aki karácsony napján szenvedett súlyos közlekedési balesetet, amelyben mindkét gyermeke életét vesztette. A baleset nap

A polgármesteri hivatal közalkalmazottai 7 millió lejjel többe fognak kerülni, mint tavaly. Nem lesz egy anyagilag könnyű év.
Történelem a bokrok rejtekében – A régi városi strand mára a hajléktalanok lakónegyed lett
Kedden veszi kezdetét a 4. Válts irányt IKE fesztivál
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Hazatért George Balog, a férfi aki karácsony napján szenvedett súlyos közlekedési balesetet, amelyben mindkét gyermeke életét vesztette. A baleset napjától egészen mostanáig szigorú orvosi felügyelet alatt tartották a szatmári, majd a kolozsvári kórházban és ezekben a hetekben öt műtétet végeztek el rajta (négyet a máj újraépítése céljából, egyet pedig sérült tüdejének helyreállítása érdekében).

Mint mondja, már nagyon várta, hogy hazatérjen és élete visszadöccenjen a rendes, megszokott kerékvágásba — itthon felesége, Ligia várta, akit valamivel korábban engedtek ki a kórházból s most mindkettőjük számára hosszú és testileg–lelkileg fájdalmas gyógyulás következik. Ezzel nagyon is tisztában vannak, de bizakodóan és eltökélten folytatják tovább együtt életüket, a szenvedéstől és tragédiájuktól függetlenül.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!