Investitorul NEPI apasă accelerația și devine agresiv pentru obținerea autorizațiilor pentru mall-ul din Satu Mare

HomeActualitate

Investitorul NEPI apasă accelerația și devine agresiv pentru obținerea autorizațiilor pentru mall-ul din Satu Mare

Fondul de investiții african NEPI, cei care s-au angajat la construirea unui centru comercial uriaș la Satu Mare devine tot mai vizibil în piața maril

NEPI își arată puterea în fața celor care au încercat să îi bage bețe în roate. Emoții până în ultima secundă
Mallul celor de la NEPI va avea două fațade
Doar o semnătură îi desparte pe cei de la NEPI de începerea lucrărilor la mall. Se va mai opune cineva?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Fondul de investiții african NEPI, cei care s-au angajat la construirea unui centru comercial uriaș la Satu Mare devine tot mai vizibil în piața marilor investitori din România. Aceștia au surprins pe toată lumea cu majorarea capitalului social la 72 de milioane de euro, dublu fațăde orice preconizare a oamenilor din domeniul financiar. În această lună cei de la NEPI vor emite peste 6 milioane de acțiuni noi, activitate economică ce vine în completarea creșterii capitalului social.

Realizarea mall-ului din Satu Mare este unul din planurile de realizat în termen scurt de către cei de la NEPI,care accelerează demersurilebirocratice, astfel încât să poată începe în cel mai scurt timp lucrările.

„Anul acesta avem în plan câteva tranzacţii mai mari în România. Acum suntem agresivi pe autorizări. Avem 5-6 proiecte în autorizare, printre care pentru centrele comerciale din Târgu Mureş, Satu Mare şi Râmnicu-Vâlcea. Malluri funcţionale de vânzare nu prea sunt care să ne intereseze în acest moment“, a spus Alex Morar, CEO NEPI, pentru cei de la capital.ro

Mall-ul din Satu Mare are termen de inaugurare anul 2018 și va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Ardeal, cu o suprafață de aproximativ 28.000 mp. Valoarea totală a investiției se ridică la 40 de milioane de euro.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!