Eveniment despre sursele de înființare pentru IMM-uri, vineri, la Centrul Tehnologic

HomeFără categorie

Eveniment despre sursele de înființare pentru IMM-uri, vineri, la Centrul Tehnologic

Vineri, 10 martie 2017, ora 18.30 la Satu Mare, în sala de la Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1-3 (fost

Judoka de la CSM-CS Fușle Security au ieșit campioni naționali U-14 cu echipa euroregiunii 6 N-V
FOTO&VIDEO Imagini dezolante din Vama Halmeu. Călătorii trebuie să își facă loc la baie printre păsări moarte și rahat
Paradă militară extrem de scurtă de 1 Decembrie la Satu Mare. Lumea a plecat acasă dezamăgită
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vineri, 10 martie 2017, ora 18.30 la Satu Mare, în sala de la Centrul Tehnologic, de Inovare si de Afaceri situat pe str. I.L. Caragiale nr. 1-3 (fosta Şcoală generală nr. 13)

va avea loc evenimentul cu tema „Surse de finanțare de la bugetul de stat pentru IMM –uri 2017

La eveniment vor participa dl. Harry-Ylan LAUFER – Secretar de Stat, coordonator al sectorului IMM, din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și dl. Adrian MLĂDINOIU – secretar de stat în cadrul Secretariatului general al Guvernului, oficialități locale, precum și reprezentanți ai IMM-urilor care își desfășoară activitatea în regiune.

Evenimentul va fi centrat pe promovarea instrumentelor elaborate la nivel naţional în vederea susţinerii și dezvoltării de noi activităţi antreprenoriale în sectorul IMM-urilor – Programul Start-up Nation – România” şi pe programele naționale multianuale cu finanțare de la bugetul de stat pentru anul 2017.

          La eveniment sunt invitaţi să participe actuali şi viitori antreprenori, persoane care au o afacere, dar ar dori să înceapă una nouă, dar şi persoane care, în acest moment nu deţin o afacere proprie, dar au în intenţie să înceapă una şi urmăresc obţinerea unui sprijin financiar în demararea acelei afaceri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!