Potențial criminal, la volan, prin centru orașului. A fost prins la timp de poliție

HomeActualitate

Potențial criminal, la volan, prin centru orașului. A fost prins la timp de poliție

Pe parcursul zilei de ieri, 09.03.a.c. echipajele poliției rutiere au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație

O casă din Târșolț s-a făcut scrum, duminică dimineață
EXTRAORDINAR!!! Un bărbat și-a dat foc singur, în Satu Mare
Musique de l`Europe, un festival care călătorește prin lume sosește la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe parcursul zilei de ieri, 09.03.a.c. echipajele poliției rutiere au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație din județ, urmărind în baza unui plan de acțiune național, combaterea consumului de alcool la volan.

În urma controalelor efectuate pe acest segment, 10 conducători auto au fost prinși conducând autovehicule pe drumurile publice, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Unul dintre ei s-a ales cu dosar penal, iar pentru ceilalți, pe lângă amenda contravențională aplicată, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule.

La data de 09.03.2017, în jurul orei 07.00, un minor de 17 ani din Satu Mare, a fost depistat conducând un autoturism în P-ța Libertății din municipiu, deși nu deține încă  permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. La testarea alcoolscop, aparatul etilotest a indicat pentru acesta o valoare a concentrației alcoolice de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cadrul dosarului penal întocmit pe numele tânărului.

 

Sursa. IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!