A legkeresettebb burger Szatmáron … több mint 500 rendelés két hét alatt

HomeHirek Magyarul

A legkeresettebb burger Szatmáron … több mint 500 rendelés két hét alatt

Két héttel ezelőtt nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legújabb falatozója, és máris lemérhető, mennyire nyitottak, mennyire kaphatóak a szatmáriak az ú

Budi csak az udvar végében, de Facebook-ja mindenkinek van. Melyik településen lógnak legtöbben a közösségi oldalon?
Hercegnőként láttad magad? Most valóra válthatod az álmod a Mesehintóval
Itt az adó, hol az adó. Ki fizeti ki végül a speciális szemétdíjat?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Két héttel ezelőtt nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legújabb falatozója, és máris lemérhető, mennyire nyitottak, mennyire kaphatóak a szatmáriak az új kulináris élvezetekre.
A Divan Bistro új és egyedi burgerekkel várja az éhségüket csillapítani akarókat (és nem csak), melyek receptjei az országban alig pár helyen találhatóak csak meg, hiszen azok a Masterchefben nagy sikerrel szereplő Tudor Alexandru kreációi. Az elmúlt két hétben a legnagyobb népszerűségnek a SUA–burger örvendett, talán mert ez az egyik legínycsíklandóbb is.
A nyitás óta több mint 500–an lépték át a falatozó bejáratát vagy rendeltek házhoz szállítást a finomságból. És bár a recept szerint a burger 400 grammos kell legyen, a Divan szakácsai ritkán állnak meg ennél a mennyiségnél, az éhes vásárló mindig nagyobb adagot kap. A Divan Bistronál érdemes megállniuk azoknak is, akik nincsenek szoros barátságban a marha- vagy a sertéshússal, őket ugyanis különleges, vegetáriánus burgerekkel várják, a diétázókat pedig különféle, ízletes salátákkal.
Ha máris megéheztek, várják Önöket a Divanban, a Korzón, a Libertăţii tér 4. szám alatt.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!