Vrei un loc de muncă la stat? Ai de unde alege, 17 posturi libere în județ

HomeActualitate

Vrei un loc de muncă la stat? Ai de unde alege, 17 posturi libere în județ

După ultimele anunțuri ale membrilor Guvernului, un loc de muncă la stat pare tot mai atractiv pentru cei care își doresc să nu aibă grija venitului ș

Fabrica de componente de avioane de la Medieș se va deschide în 2018. Investiția valorează 44 milioane de euro
Doar o persoană de etnie rromă și trei cu studii superioare au fost angajate la ultim Bursă a Locurilor de Muncă
A început să bată vântul la Bursa Locurilor de Muncă. Nici angajatorii nu se mai înghesuie, că știu că se prezintă aproape degeaba
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ultimele anunțuri ale membrilor Guvernului, un loc de muncă la stat pare tot mai atractiv pentru cei care își doresc să nu aibă grija venitului și nici să nu ajungă, datorită muncii și greutății ei, să se pensioneze de boală.

Cu toate acestea, sătmărenii pare că nu se înghesuie să le ocupe, fiind 17 astfel de posturi scoase la concurs în județ, atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cei cu studii medii. Printre posturile care sunt scoase la concurs este și unul de director executiv adjunct, la Casa de Județeană de Pensii Satu Mare, dar și unul de inspector superior la AJOFM Satu Mare și unul de referent superior la DSP Satu Mare. Aceeași instituție mai are scoase la concurs două posturi, cele de conducere, de director executiv și de director executiv adjunct, pentru care se așteaptă înscrierile, perioada fiind deschisă încă 8 zile.

Un director executiv cu studii superioare economice se caută și la Consiliul Județean, fiind rămase doar 3 zile în care se mai pot depune dosarele.

Printre posturile care prevăd mai puține cerințe și pretenții se numără casier la Bogdand, muncitor în bucătărie și unul de îngrijitor la o grădiniță din Carei, sau șofer de microbuz școlar și muncitor necalificat la Agriș.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!